FrOsT درجه1 وضعيت: آفلاين 12 بهمن ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 18 امتياز: 0 تشکر کرده: 6 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: سه شنبه، 2 اسفند ماه ، 1390 11:17:45 موضوع مطلب:
بیا محفل اعتراض تبدیل شد به تبادل دل و قلوه !!
فقط خواهشا سعی کنین کسانی رو دعوت کنین که میدونین اهل مسخره بازی نیستن . . . . . خودمونی بگم بچه مچه راه نندازین دنبال خودتون 10 تا آدم بزرگ بریم بهتر از 10000 تا بچه ست !! _________________ Wreckage of My Flesh , The Nakedness of My DEATH
NAVID درجه4 وضعيت: آفلاين 21 آذر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 136 امتياز: 1730 تشکر کرده: 55 تشکر شده 56 بار در 35 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: چهارشنبه، 3 اسفند ماه ، 1390 11:10:51 موضوع مطلب:
دوستان من چرا بی جهت بحث میکنید؟من قبلا توی این تاپیک نوشتم و عرض کردم که ماها میخوایم کنار همدیگه یه کاری انجام بدیم باید پشت هم وایسیم نه رو به روی هم!!!! پس هم دیگه رو تحریک نکنید به هم دیگه تیکه نندازین شوخی هم نکنید چون اینجا اصلا جاش نیست! ماها همه یه مشکل مشترک داریم میخوایم اونو حل کنیم نه اینکه بین خودمونم ناراحتی پیش بیاد.. اگه بحث بخواد اینجوری به اینور اونور کشیده بشه از اصل کاری جا میمونیم!مرسی
یکشنبه 12/7 بین ساعت 10:15 تا 10:30 خودتون رو برسونید طبقه همکف کنار صندلیها
_________________ Die Darling, Shut Your Pretty Eyes! I will be Seeing You Again! I will be Seeing You In Hell
کاربرانی که برای این ارسال از Mohsen-A تشکر کرده اند NAVID
8911116010 درجه4 وضعيت: آفلاين 22 دي ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 153 امتياز: 2470 تشکر کرده: 4 تشکر شده 45 بار در 35 پست
محل سكونت: Tehran-Rey
ارسال شده در: چهارشنبه، 3 اسفند ماه ، 1390 16:26:11 موضوع مطلب:
سلام آقا نوید....
راستش من تو این چند روز کار داشتم و کلاً تو این چند روزه کار دارم.شاید نتونم زنگ بزنم راه و ترابری گرمسار..... شرمنده.....
تو این چند وقت یه مشکلی برام پیش اومدش....راستش اینقدر تو فکر و کار و هزار تا چیزه دیگه بودم نتونستم زنگ بزنم....
خلاصه گفتم بهت بگم که خبر داشته باشی....
خواهش میکنم که اینقدر حرفهای الکی نزنید...... خواهش میکنم
بگید که چه روزهایی میتونید بیاید...بعدش هم اونوقت تصمیم میگیریم که چه ساعتی قرار بزاریم تو دانشگاه....
--------------------------------------------------------------------------------------
من از همین الان بهتون بگم که روزهای :
شنبه - دوشنبه - سه شنبه - چهار شنبه
کلاس دارم. و به جز این روزها روزهای دیگه ای نمیتونم بیام....